Duminică, 2020-01-19, 4:12 PM
Filme Online
Bine ati venit Vizitator | RSS
Forma intrarii
Meniu
Cautare
Utile
Stiri


Vremea Fetesti

Prognoza meteo pe 15 zile pentru Fetesti


Filme 2010
Atentie!
Pentru a scapa de problemele aparute in timpul vizionarii filmului si pentru o mai buna calitate iti recomand sa folosesti ca browser Mozila Firefox.
Important


ParteneriLockerz Tot Ce Vrei Doar La Noi Gasesti !!
TOP-DOWNLOAD-FREE -->
Cum scapi de limita de la MegaVideo de 72 minute

Prima Optiune:

- In primul rand ii dati play la film, cand a inceput filmul ii dati pauza [stop], asa incepe sa se incarce [o sa observati in bara de timp]

- Cand a terminat incarcarea tot filmul, (adica daca s-a incarcat toata bara in culoarea gri ) in browser-ul dvs., mergeti la tab-ul din stanga sus unde va spune "File" si apasati optiunea "Work Offline" si dupa aceea dati play si vedeti filmu fara oprire. Dupa ce ati terminat de vazut filmul mergeti tot in stanga sus la "File" si apasati optiunea "Word Online".

Aceasta optiune este pentru cei care nu isi schimba IP-ul si nu pot sari restrictiile, dezactivarea si activarea la root "modem" , va trebui sa asteptati sa se incarce intregul film, dar cel putin sa nu se opreasca in cel mai bun moment al filmului.

A Doua Optiune:

1-Deschideti pagina cu filmul.
2-Ii dati play si cand incepe filmul ii dati pauza si lasati un timp sa se incarce.
3-Deschide o alta pagina (de exemplu, http://filmeon2010.ucoz.com) cu acelasi film, ii dati play si il puneti la jumatea barei de timp. Ii dati pauza pentru a incarca pana la final.
4-Acum te duci la pagina care ai deschis-o prima data si vizionezi filmul, cand apare mesajul cu limitarea de timp te duci la a doua pagina ce ai deschiso si continui sa vezi filmul.

Aceasta solutie poate fi mai lenta pentru conexiuni lente, dar cel putin atunci cand incepeti sa vizionati filmul nu trebuie sa atteptati pana cand va lasa cei de la Megavideo sa continuati si nu se simt mult intreruperile de timp


A Treia Optiune:
Repornirea Root (modem) schimbare IP-ul tau, asa ca e nevoie de un minut pentru repornirea root-ului (modemului) si poti continua a vedea filmul.

Ce face mai exact Megavideo este: limiteaza IP nostru, asa ca daca reusim a optine un IP nou ne trateaza ca un alt user si avem inca 72 min.
Trebuie sa distingem 2 cazuri:
IP dinamic si IP fix.
In majoritatea cazurilor, conexiunile merg prin IP dinamic. Daca conexiunea voastra merge prin IP dinamic, iesim din Megavideo si resetam Root-ul (adica il stingem si il aprindem din nou).
Acum, doar trebuie sa intram din nou pe linkul unde am fost si punem filmul de unde am ramas (apasand pe bara de timp "gri" dupa ce a inceput sa se incarce)

Daca conexiunea voastra merge cu IP fix va recomandam sa utilizati MAC Address Changer.
MAC Address Changer este o mica aplicatie de numai 2 MB ce practic mascheaza IP tau in retea si inlocuieste cu alta, cu o singura schimbare la ultimele 2 cifere si faceti click in Change Mac Address.
Dupa 5 secunde va aparea o fereasta cu o nota cum ca IP a fost schimbat cu succes. (Nota: IP-ul nu a fost schimbat cu adevarat dar pacaleste Megavideo/Megaupload ce crede ca e un alt utilizator).

A patra optiune :

Descarci un ccleaner, iar cand iti apare limita, inchizi browserul (firefox, opera) si ii dai drumul sa ruleze ccleaner-ul (sa curete) dupa care un simplu restart ...dupa care reveniti la pagina cu filmul si va merge garantat 100% in continuare filmul...!

Link catre Ccleaner:
http://www.ccleaner.com/download/downloading

A cincea optiune :
Instalati pentru mozilla firefox un plugin pe care il luati de aici : https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/11037/ .