Vineri, 2018-05-25, 7:54 AM
Filme Online
Bine ati venit Vizitator | RSS
Forma intrarii
Meniu
Cautare
Utile
Stiri


Vremea Fetesti

Prognoza meteo pe 15 zile pentru Fetesti


Filme 2010
Atentie!
Pentru a scapa de problemele aparute in timpul vizionarii filmului si pentru o mai buna calitate iti recomand sa folosesti ca browser Mozila Firefox.
Important


ParteneriLockerz Tot Ce Vrei Doar La Noi Gasesti !!
TOP-DOWNLOAD-FREE -->              

       

- Windows Media Player v 10. (in cazul in care aveti WIndows Vista nu mai este necesara instalarea lui)

       

- WMP Pixelfusion Plugin este un plugin wmp ce imbunatateste  imaginea redata de Tv online -  il gasiti aici.

       

- VLC Web Player ( necesar la unele posturi tv).

                   

Pluginul Sopcast functioneaza numai in   Internet Explorer (in Opera sau FireFox nu functioneaza chiar daca aveti instalat IE TAB )
       
         Dupa   instalarea pluginului faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti   browserul !         Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe   player. In caz ca va apare mesajul "can not retrive data" incercati sa inchideti restul programelor si sa dati refresh la pagina cu Tv

     

Daca va apare imaginea de mai jos, dati click dreapta pe bara de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control"  pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer.

     

activex

     

Important: Cu anumite versiuni de SopCast si pe anumite sisteme s-au raportat probleme de incompatibilitate. Astfel este posibil de exemplu ca in cazul in care aveti antivirusul BitDefender cu modulul firewall activat, sa dea eroare crash la Internet Explorer in momentul in care incarcati pluginul. O rezolvare este sa opriti temporar modulul de firewall sau sa folositi alt antivirus care este compatibil cu Sopcast ( de ex. Kaspersky Antivirus sau Nod32 functioneaza foarte bine, problema fiind doar un bug la BitDefender si speram sa se rezolve in viitor).  DE asemenea e posibl ca AVG sa raporteze o activitate suspicioasa a ActiveX si sa-l blocheze in consecinta ! In acest caz  recomand sa folositi alti antivirusi mai capabili, care sa nu dea erori false !!!  ( plugin-ul functioneaza in sistem internet tv, asadar  este normal sa creeze conexiuni multiple)

     

Unele posturi TV nu difuzeaza live pe   internet 24/24h, transmisia poate fi intrerupta pe durata anumitor emisiuni ce   nu sunt de productie autohtona (ex: filme, sport) si nu au licenta de difuzare   pe internet. In acest caz puteti reveni mai tarziu cand stream-ul va fi online !

     

Pentru a va testa viteza la internet (trebuie sa aveti minim 512 kbps, recomandat 1500 kbps) puteti da click aici sau aici .
        Cand va uitati la Tv pe net este recomandat sa inchideti orice alt program care poate genera trafic suplimentar ca de exemplu DC++ sau torente.
Disclaimer: This site does not host, provide, archive, store, distribute or purport to   disseminate material or media of any kind, and acts merely as an index (or   catalogue) of media posted by others outside of our control.